muzica


ador melodia asta…ce mai mult doare atunci cand esti ranit…chiar daca timpul a trecut peste mine vazandu-ma cuprinsa de indiferenta altui baiat:L: mi-am adus aminte prin ce am trecut cu respectivul si nu imi doresc sa mai traiesc iar acele clipe !
acum totul mi se pare imposibil,ciudat dar inainte mi se parea totul ok acum nu ,nu mai este asa…m-a indepartat fara sa isi dea seama..dar asta e

Muzica..Eu, una, nu’mi imaginez viata fara ea. Ma vezi mereu cu urechile astupate de casti, indiferent ca sunt la masa, la plimbare, in pat…Adorm si nu ma indur sa apas ‘Stop’. Unii, in special unele au inceput sa ma injure pentru asta .

Sunetele redau ceea ce simti, in versuri gasesti mereu raspunsurile. Asa consider eu ca se explica ‘regasirea’ in anumite melodii. Si inca nu ati auzit partea cea mai buna: Muzica nu tradeaza niciodata!..Asta o face sa fie mai presus de prieteni, iubiti etc… Un bun prieten imi spunea: ‘Muzica suna mai bine cand esti trist‘. Suna bine intotdeauna daca stii sa o ’asortezi’ cu starea ta de spirit.

`Nu ai nevoie de creier ca sa asculti muzica`
Luciano Pavarotti

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: