Publicat de: mishellle | octombrie 22, 2009

zodia balanta:adica eu!!!;))

Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent înnascut în a modera unele situatii conflictuale. Nu suporta tonurile ridicate, certurile, tot ce implica tensiune psihica si va cauta întotdeauna sa aplaneze cu tact astfel de împrejurari discordante cu temperamentul sau.

Este un altruist si se poate conta pe ajutorul sau, caci el îl acorda ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind si de o mare generozitate.

Nu agreaza în genere ceea ce este necioplit, vulgar, ci îi place ca si ambianta în care traieste sa poarte amprenta achilibrului si a armoniei ce-l caracterizeaza. Tot ce aduce a extremism, violenta, nedreptate în intoleranta îl irita si-l determina sa ia masuri pentru a calma spiritele. Sensibil si romantic are nevoie de afectiune si de admiratie.

Adeseori au o expresie de candoare si de blandete care îi marcheaza în ochii celorlalti pentru tot restul vietii. Sunt calini, discreti si nu se împaca cu nici un fel de extravaganta. Se poate spune, fara teama de a gresi prea mult, ca puterea lor cotidiana si de regenerare pentru perioade mai lungi de timp sta în somn si de aceea ei îi vor acorda o mare importanta, mai mare adeseori decat mancarii, bauturii, distractiei ori dragostei

balanta

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: