Publicat de: mishellle | septembrie 26, 2009

despre mine

ieri am avut o sarcina foarte grea
a trebuit sa vorbesc despre mine …ce fel sunt eu
umblu sa impac persoanele certate, dar imi place la nebunie o cearta strasnica in care sa sunt implicata.
uneori sunt blanda alteori nu te poti intelege cu mine…nu suport sa primesc ordine…sunt prea naiva si credula…daca vreodata te voi inebuni de cap ca vorbesc prea mult….relax ca stiu sa si ascult ….stiu cand sa ma opresc
sunt in zodia balantei…o fire prea complicata pentru unii si prea usor de inteles pentru altii…
sunt cum sunt talerele balantei de la farmacie…oscileaza in stanga si in dreapta pana ajung la aceeasi pozitie
uite niste date despre balanta care mi se potrivesc si mie:D

„Zile, saptamini si chiar luni la rind Balanta poate fi prea ocupata ca sa se distreze. Va lucra pina tirziu in noapte si se va trezi o data cu rasaritul soarelui. Te oboseste numai sa o privesti. Apoi, brusc, se va trinti intr-un fotoliu si va spuna: „Sint frint!”
O data ce a u facut asta, nu-i mai vezi miscind nici un muschi. Va fi un efort pentru nativ si sa ridice lingura sau paharul la gura (dar vor reusi). Daca e prin preajma cineva dispus sa ii serveasca, nativii vor pretinde ca acea persoana sa faca totul pentru ei. Cind cade in letargie, Balanta nu mai poate fi miscata nici cu buldozerul. Va vorbi, va citi, va casca, va motai, se va uita la televizor sau se va uita pe fereastra si abia va fi in stare sa se tirasca in dormitor (dar va reusi).
Personalitatea Balantei e alcatuita din cantitati aproape egale de bunatate, blindete, corectitudine, spirit de contradictie, incapatinare crincena, logica filozofica si nehotarire. Sa luam de exemplu spiritul de contradictie. Balanta se va certa cu tine pe un subiect banal cum ar fi cit e ceasul, daca ea considera ca al tau a ramas in urma cu doua secunde.
Nimic nu e mai chinuitor decit sa urmaresti un nativ incercind sa ia o hotarire. si nici nu-i place sa fie grabit sau influentat cind ia o hotarire. Daca nu ai rabdare poti transforma Balanta intr-un munte de incapatinare pe linga care Taurul pare un naiv numai bun de invirtit pe degete. Nerabdarea e o trasatura pe care majoritatea venusienilor nu pot sa o suporte. Persoanele superficiale, pripite, impulsive, care nu se gindesc la consecinte ii scot din minti pe cei din Balanta.
Au o capacitate de concentrare fantastica si le place sa mediteze la subiecte profunde. Au o afectiune innascuta pentru carti si un respect adinc pentru cuvintul tiparit. Aproape sigur vei gasi o biblioteca bine garnisita in casa fiecarei Balante.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: